mandag den 23. maj 2011

Spaghetti med kødboller


Ligesom Byens bedste Burger er dette også en udvidet standard. Igen laver du en slags fars med frisk rosmarin, pulveriserede cream crackers, 2 tsk dijonsennep, 1 spsk tørret oregano, et æg, salt og peber og så selvfølgelig hakket oksekød som skal blive til ca. 24 kødboller.
I saucen putter Jamie udover det sædvanelige, flående tomater og løg, også hvidløg, 1/2 chili, frisk basilikum, 2 spsk balsamico.
Til det hele er selvfølgelig spaghetti, og hvis du laver anretninger, kan du også komme små friske basilikumblade og revet parmesan på.
Min udgave blev dejlig stærk, men man skal lige passe lidt på med chilien...
I dag startede en ny serie på DR1 med Jamie Oliver, så vi sidder lænket hver mandag til fjersynet de næste 40 mandage. Puha.

Nu er den sidste uge i folkeskolen (hvor vi er fysisk til stede hele ugen) begyndt. Jeg siger det lige igen: Hvor bliver det dejligt at komme videre!
Nu er min flybillet til England også bestilt. Nøj, hvor jeg glæder mig! Jeg skal godt nok sidde flere timer i Amsterdam og vente, men det går nok. Så kan jeg også få købt gaver til diverse. For der hvor jeg skal bo, en halvtimes kørsel til Bristol, er der mange kilometer til det der ligner en landsby. Det skal nok blive godt...

Og hey i går fik bloggen 24 hits på en dag! Wow, rekord...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar