Hvert år er der på Tangkrogen ved Århus en lille perle af en festival. Her mødes folk i alle aldre hinanden med en stor fælles interesse: MAD. Der er boder og forlystelser for alle. Man kan malke en ko (se billedet) eller klappe en rigtig én sammen med grisene. Man kan presse saft, lære om hvad der skal til for at aktivere alle smagsløgene i en salat og hvordan man steger en god bøf. Men det der var mest fantastisk var de store mængder af friske, lækre råvarer, i farver der var en regnbue værdig. Jeg var der desværre kun sidst søndag eftermiddag - tømmermænd og fysikafleveringer klarer jo ikke sig selv - men det var nok til at overbevise mig om, at det var her, jeg kommer til at tilbringe min weekend næste år, når muligheden byder sig igen.
mandag den 10. september 2012
Food festival
Hvert år er der på Tangkrogen ved Århus en lille perle af en festival. Her mødes folk i alle aldre hinanden med en stor fælles interesse: MAD. Der er boder og forlystelser for alle. Man kan malke en ko (se billedet) eller klappe en rigtig én sammen med grisene. Man kan presse saft, lære om hvad der skal til for at aktivere alle smagsløgene i en salat og hvordan man steger en god bøf. Men det der var mest fantastisk var de store mængder af friske, lækre råvarer, i farver der var en regnbue værdig. Jeg var der desværre kun sidst søndag eftermiddag - tømmermænd og fysikafleveringer klarer jo ikke sig selv - men det var nok til at overbevise mig om, at det var her, jeg kommer til at tilbringe min weekend næste år, når muligheden byder sig igen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar