Utrolig nemme cookies hvor du selv kan bestemme "fyldet". Opskriften er fra 1929, USA. Jeg har tilføjet det det klassiske chokolade og hasselnødder, som der er i chocolate chip cookies.
Forvarm ovnen til 180 grader. Bland 400 g smør, 5 dl sukker, 2 tsk bagepulver, 4 æg og 14 dl mel. Bestem selv hvor meget chokolade og hvor mange hasselnødder der skal i, jeg putter ca. 200 chokolade og 100 g hasselnød.
Så klatter du ellers bare nogle tilpas store klumper dej ud på en bageplade. Husk på at småkagerne bliver større, når de kommer i ovnen, så lad vær' med at overdriv. En diameter på ca. 5 cm plejer at virke.
Nu skal de så bare i ovnen i ca 15 min. til de er lysebrune i kanten.
Denne gang fik jeg hjælp af skønjomfruen Signe, som med sine superkrafter hakkede alt hvad der skulle hakkes!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar