Denne ret driller mig lidt... Butterdejslåget bliver ved med at falde ned... MEN så har jeg jo bare en undskyldning, for at lave den her fantastiske dish lidt oftere;) Den ser, for at sige det pænt, ikke særlig appetitvækkende ud under det meste af forløbet, men smager helt fantastisk!! Nice one...
Forvarm ovnen til 180 grader. Her kommer det punkt, hvor jeg afviger lidt fra Jamies opskrift. En ven som har boet i New Zealand i et år, sagde at det blev ekstra godt, hvis man også lagde et lag butterdej i bunden af det ovnfaste fad. Så jeg deler altså pakken med butterdej (450 g) i to og ruller dem så flade, at den ene kan gå op af siderne og den anden funker som låg. Læg bunden i et godt ovenfast rundt fad (helst med lidt kant), hæld kødsaucen i og læg låget på. Tryk låget fast med en gaffel rundt i kanten og skær overskyndende dej af med en kniv. Pensel evt. med lidt mælk eller et letpisket æg. Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. eller til låget ser gyldensprødt ud.
Retten er så fyldig, at du kun behøver severe den med noget meget enkelt som fx dampet broccoli eller ærter.
Jeg tror, det jeg gjorde forkert var, at jeg lavede låget for tyndt... Selv den bedste kan fejle... ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar