mandag den 20. juni 2011

Pizzasnegle

Guldklumpen i enhver madpakke.
24 stk.
50 g gær opløses i 4 dl lunkent vand. Herefter kommer du 4 spsk olie i sammen med 10 dl pizzamel. Hvis du vil være lidt sundere, kan du udskifte noget af pizzamelet med grahamsmel. Ælt dejen. Så deler du den i to og ruller hver ud i en firkant på ca. 25x45. Som fyld brugte jeg hjemmebragt pastasauce på glas, ét lille finthakket løg, skinkestrimler, oregano og revet mozzarella. Den rules forsigtigt sammen til en pølse. Herefter deler du hver "pølse" i 12 og sætter dem på en bageplade. Du kan evt. lige trykke dem lidt flade med hænderne, inden du stiller dem til hævning i 15 min. Sæt dem ind i ovnen ved 200 grader og giv dem mellem 12-15 min.

Det er de bedste pizzasnegle, jeg har lavet til dato! De blev til fulde nydt med min veninde Nanna og en rigtig tøsefilm:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar