fredag den 3. september 2010

Katrine og Nannas chokolade bomber


(ca. 24 muffins)

3 1/2 dl hvedemel
2 spsk bagepulver
1 dl kakao
1/2 salt
2 æg
2 dl sukker
175 g smør, smeltet
1 3/4 dl mælk
1/2 tsk vaniliesukker
1 pakke Marabou mørk chokolade

Tænd ovnen på 175 grader. Put mel, bagepulver, kakao og salt ned i en skål.
Pisk æg og sukker luftigt i en anden skål, tilsæt derefter smeltet smør, mælk og vaniliesukker.
Rør det forsigtigt sammen med de tørre ingredienser. Put dejen i muffinsformene. Tag nu et stykke chokolade og tryk det ned i midten af muffinen. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min.

Chokoladen giver et flydende chokolade indre, hvis de spises efter afkølningen. Idèen opstod i bussen på vej hjem fra skole. Nanna ønskede muffins med flyndende indre og jeg udviklede planen. Eksperimentet blev gjort i dag efter skole og endte meget vellykket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar