(18 muffins)
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
2 tsk vanilijesukker
125 g hvedemel 8ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
1 moset banan (ca. 1 1/2 dl)
Pisk æg, sukker og vanilijesukker til en luftig æggesnaps.
Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret.
Vend den mosede banan i. Hæld dejen i muffinsformene og bag dem øverst i ovnen i ca. 18 min.
Til pynt kan man komme 100 g smeltet overtrækschokolade på de afkølede kager.
Tip: Bananen kan erstattes af 1 æble i små tern (ca. 1 1/2 dl), 1/2 tsk kardemomme,
1/2 tsk revet citronskal eller med 1 tsk stærk kaffe (pulverkaffe og vand)
og 50 g chokolade i små stykker.
Dette er en nem og hurtig kage, som er perfekt til klassenstime eller hurtigt inden gæsterne kommer.
elsker dine opsrifter
SvarSlethilsen din over søde lille søster!!!!!!!!!