Min nye yndlings pastasalat!
Sæt en gryde med saltet vand over til ca. 500 g pasta. Sæt en anden gryde med vand i over, i en størrelse så det passer med at en plastik skål kan hvile på kanterne.
Tag en god stor håndfuld blandede friske krydderurter og hak 3/4 groft. Stil resten væk til senere. Kom nu de hakkede krydderier i skålen i vandbadet sammen med 75 g smør og 2 spsk balsamico (jeg bruger hvid). Sæt pastaen over når vandet koger og lad kryddersmørblandingen smelte ved lav temperatur - det skulle jo nødig koge over. Imens vasker du 600g cherrytomater.
Når du hele er færdigt, blander du det hele sammen i en dejlig stor skål. Kør Jamie-stil og brug heller end gerne hænderne. Jeg plejer at klemme nogen af tomaterne lidt, så de flakker og noget af saften kommer ud. Drys med de resterende krydderurter og voilà!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar