torsdag den 16. juni 2011

Havregrød med et twist



Selv er jeg helt pjattet med skidtet. Men jeg ved mange tænker "ad", når jeg siger havregrød. Jeg kan godt forstå dem. Det ser ikke lækkert ud og har en lidt sjov konsistens. Men i mine øjne er det en herlig opfindelse! Havregrød indeholder det perfekte forhold mellem kulhydrater og proteiner, det mætter fantastisk og det er billigt!
Heldigvis kommer Jamie med en løsning på vores problem. Havregrød med et twist. Han har fire forskellige varianter. Min yndlings er den med banan og kanel. Det er den jeg laver, nå jeg skal forkæles;)
En god huskeregel når det gælder blandingen af havregrød er, at man tager et glas havregryn, et glas mælk og et glas vand. Så er der en god portion til en person. To min før grøden er færdig putter du 1 banan (skåret i skiver), 1/2 tsk kanel, 2-4 spsk ahornsirup eller flydende honning og 1 lille håndfuld kokosmel i. Koger den færdig og vola din opfattelse af havregrød vil for altid være ændret!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar