onsdag den 28. juli 2010

Devil's Food Muffin


(10-12 muffins)

4 1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl kakao
1 3/4 dl sukker
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
2 1/2 dl mælk
3/4 dl yoghurt natural
3/4 rapsolie
2 æg
1 tsk vanillesukker
2 1/2 dl grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper

Tænd ovnen på 175 grader.
Put hvedemel, kakao, sukker, bagepulver og salt i en skål.
Pisk mælk sammen med yoghurt, olie, æg og vanillesukker i en anden skål.
Rør mælkeblandingen sammen med melblandingen og 3/4 af den grofthakkede chokolade.
Rør rundt til det hele er blandet.
Hæld dejen i muffinforme og pynt med det resterende chokolade.
Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min.
Lad dem køle lidt af og pynt derefter de lune muffins med chokoladefrostingen.

Chokoladefrosting
60 g smør, ved stuetemperatur
500 g flormelis
1/2 dl kakao
100 g Philadelphia flødeost

Pisk smør, flormelis og kakao luftigt.
Pisk Philadelphia i.
Sprøjt eller smør frostingen over hver muffin.

Note: Put lidt vand i hvis frostingen er umulig at få det til at hænge sammen.

I dag havde vi alt udstyret, så mig og min fætter fik hurtigt lavet dejen og frostingen. Men et godt råd er at passe godt på når du leger med kakao, for nøj hvor det grisser! Godt man har en hund, til at støvsuge...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar